Jacco Luijk ondernemer van jaar

Jacco Luijk ondernemer van jaar

De heer Jacco Luijk van Drogist.nl is door Valk Solutions gekozen tot ondernemer van het jaar 2016. Met zijn twee drogisterijen in Middelburg en Goes en een webwinkel bedient deze ondernemer het hele land. De winkels en de webshop draaien compleet geïntegreerd op het ASPOS omnichannel platform van Valk Solutions.

Eigenaar de heer Jacco Luijk reageerde enthousiast op zijn verkiezing: “Bedankt voor deze onderscheiding. Mijn team en ik doen ons best om dit vast te houden. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, bijvoorbeeld de Transsmart koppeling waarmee mijn klanten de levering op hun wensen kunnen afstemmen. Het is fijn te weten dat Valk Solutions mijn feedback waardeert en daar ook echt iets mee doet.

De heer Anton Langeler, commercieel directeur van Valk Solutions: “De prijs is welverdiend. Jacco was unaniem gekozen als winnaar in ons management team. Als automatiseerder worden we blij van een ondernemer zoals Jacco. Met veel ondernemerschap en vindingrijkheid haalt hij het maximale uit onze software en diensten. Vooral qua logistiek, e-commerce en CRM pakt Jacco de zaken slim aan. We hopen met deze prijs andere ondernemers te inspireren om meer uit hun systeem te halen.

De prijs is uitgereikt op vrijdag 18 november in de vorm van een oorkonde en een gratis draadloze handheld terminal ter waarde van 1.250 euro. Ter gelegenheid van de verkiezing werd een video gemaakt van het logistieke proces, die binnenkort te zien is.

Website Drogist.nl

 

Ondernemer van het jaar 2016

Montfoort, november 2016

Terug naar overzicht