Nooit meer nee-verkoop

Nooit meer nee-verkoop

Na de ingebruikname van de ASPOS kassa’s en de ASPOS webshop is Beauty-X nu ook gestart met de ASPOS kiosk in haar parfumerie winkels. De kiosk ontsluit alle voorraden van alle winkels en het centrale DC van Beauty-X. Zo zorgt Beauty-X dat klanten altijd goed geholpen worden. Klanten gaan nooit met lege handen de deur uit, zelfs als het product niet op voorraad is in de winkel.

Beauty specialist Tamara van Amsterdam leidt ons rond in de schitterende winkel in Voorschoten. Vol trots demonstreert zij de ASPOS kiosk op haar tablet: “Voorheen was het zo dat klanten een week, soms wel twee weken, moesten wachten op hun bestelling. Nu pakken we direct de tablet erbij en kunnen we klanten garanderen dat ze het product de volgende dag in huis hebben. Kiosk orders worden samen met de andere aankopen afgerekend bij de kassa. De klant kan kiezen tussen thuis bezorgen of in de winkel ophalen”

Kiosk orders lopen mee met de herbevoorrading van de winkels zonder extra logistieke stromen waardoor de kosten zeer laag blijven. Bekijk nu de video om te zien hoe het precies werkt bij BeautyX.

Montfoort, maart 2019

Terug naar overzicht