Hans Oberg gestart

Hans Oberg gestart

Op 1 september 2019 is Hans Oberg gestart als commercieel directeur bij Valk Solutions. Als commercieel directeur wordt Hans verantwoordelijk om retail organisaties voor ons te winnen en bestaande klantrelaties verder uit te bouwen.

Hans Oberg is goed bekend in de branche en brengt een schat van ervaring met zich mee. Na bijna een decennium bij Lekkerland Nederland, onder andere als sales directeur, was het tijd voor iets nieuws. Die nieuwe uitdaging heeft Hans gevonden als commercieel directeur bij Valk Solutions.

Hans: “Ik heb er zin in. Bij Valk Solutions kan ik een bijdrage leveren om de wereld van retail en technologie samen te brengen. Ik zie een enthousiast team met een mooi product en een trouwe klantenkring. Het is mijn doel om die klantenkring verder uit te bouwen, waarbij we nadrukkelijk ook over de grens kijken.

Karin Valk, algemeen directeur van Valk Solutions, toont zich opgetogen over de komst van Hans: “We kennen Hans al wat langer, ook als klant, en we weten dat we met hem een fijn mens aan boord halen. Hans is een snelle denker, ambitieus en ondernemend. Hij komt zijn afspraken na en kan mensen meenemen. Robert en ik verheugen ons op de samenwerking met Hans.

Wij wensen Hans veel plezier en succes bij Valk Solutions en heten hem van harte welkom in ons team!

Montfoort, september 2019

 

Terug naar overzicht