Extra bezetting in december

Extra bezetting in december

De feestmaand is elk jaar weer een belangrijke verkoopperiode voor onze klanten. Zowel voor Sinterklaas als voor Kerstmis en Nieuwjaar worden extra verkopen gerealiseerd. Niet alleen in de winkels, ook in de webshops worden grote bezoekersaantallen en verkooptransacties verwacht, vele malen meer dan het normale volume. Bij Valk Solutions begrijpen we als geen ander hoe belangrijk deze periode voor u is en dragen we graag ons steentje bij. Wat houdt dat concreet in?

Mathijs Eijbaard, teamleider Support: “Onze Klantenservice is tijdens deze drukke dagen extra bemand, zodat wij klanten zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. De Storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar, ook tijdens de koopavonden en in de weekenden. Op de hoogtijdagen zorgen we voor extra ruime bezetting aan de telefoon.”

Achter de schermen bewaakt onze waakdienst pro-actief 7 dagen per week de centrale platformen en systemen. Onze service engineers staan paraat om eventuele storingen bij u ter plaatse in de winkel te komen oplossen. Defecte apparatuur ruilen we direct om, zodat u snel weer verder kunt. We hebben alles op voorraad van touch kassa’s tot pin terminals.

Op deze manier ondersteunen we kanten om een topmaand te draaien in december. Wij wensen u een zeer goede verkoop toe!

Montfoort, november 2018

Terug naar overzicht