Extra bezetting in december

Extra bezetting in december

De feestmaand is elk jaar weer een belangrijke verkoopperiode voor onze klanten. Zowel voor Sinterklaas als voor Kerstmis en Nieuwjaar worden extra verkopen gerealiseerd. Niet alleen in de winkels, ook in de webshops worden grote bezoekersaantallen en verkooptransacties verwacht, vele malen meer dan het normale volume. Bij Valk Solutions begrijpen we als geen ander hoe belangrijk deze periode voor u is en dragen we graag ons steentje bij. Wat houdt dat concreet in?

Mathijs Eijbaard, teamleider Support: “Onze Klantenservice is tijdens deze drukke dagen extra bemand, zodat wij klanten zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. De Storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar, ook tijdens de koopavonden en in de weekenden. Op de hoogtijdagen zorgen we voor extra ruime bezetting aan de telefoon.

 

 

Achter de schermen bewaakt onze waakdienst proactief 7 dagen per week de centrale platformen en servers. Onze service-engineers staan paraat om eventuele storingen bij u in de winkel op te lossen. Defecte apparatuur ruilen we direct om, zodat u snel weer verder kunt! Op deze manier ondersteunen we onze klanten om een topmaand te draaien in december. Wij wensen u zeer goede verkopen toe!

Montfoort, december 2019

Terug naar overzicht