Euretco stapt in speelgoed

Euretco stapt in speelgoed

De grootste retail-service organisatie van Nederland, Euretco, heeft Valk Solutions gevraagd om haar gloednieuwe speelgoed formule Jase&Joy te automatiseren. Alle nieuwe Jase&Joy winkels draaien inmiddels op het ASPOS omnichannel cloud platform.

Iedereen praat er over maar Euretco heeft het daadwerkelijk aangedurfd om in dit gat in de markt te springen. Met een nieuw concept gaat het duo Jase & Joy, twee tekenfiguurtjes, een belangrijke rol spelen. “Wij willen ons echt onderscheiden en hebben daarom heel bewust gekozen voor een naam waar geen ‘Toys’ in voorkomt. Jase&Joy is een naam waar plezier uitspreekt, ‘& Joy’ is een knipoog naar ‘enjoy’” zo zegt Miriam de Bruin, Business Unit Manager speelgoed. 

Daarnaast vindt Euretco het belangrijk dat het merk ook een gezicht heeft. “We willen mensen aan de hand nemen tijdens het aankoopproces en ze onder andere voorzien van reviews, daar gaat het duo Jase en Joy onder andere een rol in spelen! Ook onderscheiden wij ons met onze look & feel. Zo zijn wij niet voor de primaire kleuren geel, rood of blauw gegaan, welke veelal door speelgoedformules gebruikt worden, maar wordt onze formule gekenmerkt door een petrol kleur. Nóg een manier waarop we laten zien dat we anders zijn dan andere speelgoedformules”, aldus Miriam.

Euretco maakt al voor een aantal van haar formules gebruik van de diensten van Valk Solutions. Behalve Jace & Joy onder andere Hubo, Multimate, Decorette, Libris en Blz vertrouwen voor hun bedrijfskritisiche processen op het cloud platform ASPOS. Door de data centraal te beheren en alle applicaties online en realtime op deze data te laten werken komt de consument werkelijk centraal te staan bij Euretco.

Het team van Valk Solutions wenst de nieuwe speelgoedformule Jase&Joy van Euretco goede zaken toe!

Montfoort, oktober 2019

Terug naar overzicht