“Jullie leveren goede kwaliteit tegen een goede prijs!”

Hoe bent u bij Valk Solutions terechtgekomen?
“Via groothandel Unipharma. Wij waren op zoek naar een automatiseerder die niet alleen gericht is op de drogistenbranche. Toen wij hoorden dat Valk Solutions operationeel is in diverse branches sprak dat ons direct aan.”

Wat gebruikt u het meest in het pakket?
“De balieverkoop wordt uiteraard het meest gebruikt, maar daarnaast maken we ook veel gebruik van het besteladvies en de artikelbestanden. Wij gebruiken eigenlijk alles wat direct met verkoop te maken heeft.”

Wat betekent winkelautomatisering voor u?
“Het betekent voor ons een goed overzicht met betrekking tot wat er speelt op de winkelvloer en in het magazijn. Wij kunnen niet meer zonder.”

Hoe bevalt de samenwerking met Valk Solutions?
“Goed. Er wordt altijd naar de snelste oplossing gezocht als een probleem zich voordoet. Zo hadden wij vorig jaar winter (in de sneeuwperiode) een kapotte harde schijf. Dit gebeurde op vrijdag, terwijl wij zaterdag en zondag open moesten zijn. Valk Solutions heeft er toen op afstand voor gezorgd dat we het weekend in ieder geval onze kassa konden gebruiken. Maandagochtend stond direct de monteur op de stoep die alles weer in orde heeft gemaakt.”

Zou u weer automatiseren met Valk Solutions?
“Jazeker. Wij hebben absoluut niet de behoefte om over te stappen naar een andere automatiseerder. Jullie leveren goede kwaliteit tegen een goede prijs.”

Heeft u een tip voor collega ondernemers?
“Het is belangrijk om wijzigingen in je artikelbestand (bijv. marges) up to date te houden.”

drogisterij-kama-120x120Leny van der Meule
Drogisterij Kama in Domburg