Eerste winkels in Oostenrijk

Eerste winkels in Oostenrijk

Na Nederland, België en Duitsland is Valk Solutions nu ook actief in Oostenrijk. Deze week zijn de eerste fashion winkels in Oostenrijk overgestapt naar het ASPOS omnichannel cloud platform van Valk Solutions.

Het betreft de modewinkels van Miller & Monroe, onderdeel van de ambitieuze Victory & Dreams holding. Miller & Monroe maakt voor haar circa 250 winkels in Nederland en Duitsland ook al gebruik van ASPOS. Op overname pad in Oostenrijk wordt ook deze opdracht gegund aan het software bedrijf Valk Solutions uit Montfoort. Belangrijk voor de directie in Nederland is dat de cijfers online en realtime inzichtelijk zijn, zodat meteen bijgestuurd kan worden waar nodig. Ook de spaarpas gooit hoge ogen om consumenten tot herhaalaankopen te verleiden.

Andries van den Ende, projectmanager van Valk Solutions: “Zoals dat gaat bij dit soort projecten was de doorlooptijd extreem kort. Omdat ASPOS een internetsysteem is met alle data en software centraal in de cloud konden we snel schakelen. Wel moest de kassa software aangepast worden conform de fiscale wetgeving in Oostenrijk die net even anders is dan in andere landen. Het was een huzarenstukje, maar Vidrea en Valk zijn goed op elkaar ingespeeld en binnen een week na opdracht hadden we de eerste winkels draaien.”

Komende weken zullen naar verwachting circa 60 modewinkels van Miller & Monroe in Oostenrijk overstappen. De plaatsing van de apparatuur en de eerste uitleg op de winkelvloer wordt verzorgd door lokale engineers. We wensen de winkels in Oostenrijk goede zaken toe!

Montfoort, december 2018

Terug naar overzicht