Dier all-in webshop

Dier all-in webshop

De relatie tussen Dier all-in en Valk Solutions gaat al meer dan 15 jaar terug in de tijd. Door de jaren heen hebben we eigenaar Henk van Benthem leren kennen en waarderen als een gepassioneerd vakman en creatief ondernemer. Met inmiddels een achttal dierenspeciaalzaken in het noorden van het land onderscheidt hij zich niet alleen met een groot assortiment en deskundig team, maar ook met een eigen verpakkingslijn, extra service voor grootverbruikers, felicitatiediensten voor honden, katten en paarden en een huisdier voedingsabonnement met gratis thuisbezorgen. Opvallend is ook de kwispeldag in de winkels, waar honden jaarlijks hun mooiste kwispelkunsten mogen vertonen. Dit jaar heeft het winnende huisdier maar liefst 1.806 seconden onafgebroken gekwispeld.

Voor deze kleurrijke ondernemer hebben we met extra veel plezier de webshop vernieuwd. De opvallende kenmerken van Dier all-in komen nog beter uit de verf op de vernieuwde webshop. Net als voorheen is de webshop volledig geïntegreerd met de winkels. Zo werken winkels en webshop altijd met dezelfde gegevens. Klantgegevens, voorraden, prijzen en aankopen zijn voortdurend actueel bijgewerkt. Het beheer van webshop en winkels gebeurt efficiënt en centraal in ASPOS. Naast assortiment en nieuwsberichten kunnen ook afbeeldingen en banners naar believen afgewisseld worden in het CMS (content management systeem) van de webshop.

Dat Henk blij was met zijn nieuwe webshop bleek wel uit de heerlijke taart die hij liet bezorgen in Montfoort. Dank je wel Henk, we hebben met veel plezier aan jouw webshop gewerkt en wensen je extra goede zaken toe, online en in de winkels.

www.dierallin.nl

Montfoort, april 2019

Terug naar overzicht