DGN Retail kiest voor Valk Solutions

DGN Retail kiest voor Valk Solutions

DGN Retail, franchisegever van de formules Hubo en Multimate, heeft gekozen voor de winkelautomatisering van Valk Solutions. Ook e-commerce is onderdeel van de opdracht.

DGN Retail, onderdeel van Euretco, is de grootste service organisatie voor doe-het-zelf speciaalzaken en bouwmarkten met circa 310 aangesloten ondernemers. Vakmanschap en dienstverlening staan hoog in het vaandel bij zowel Hubo als Multimate. Mede daarom is gekozen voor het moderne en toekomstvaste omnichannel retail platform ASPOS. Klanten komen werkelijk centraal te staan aan de voorkant, waar vestigingen en online volledig geïntegreerd zijn. Dit in combinatie met een flexibele en kosten efficiënte inrichting aan de achterkant.

De heer Jack Zwager, controller bij DGN Retail: “Aan deze keuze is een zorgvuldige selectieprocedure vooraf gegaan. We zijn begonnen met een request for information en hebben verschillende oplossingen onderzocht. De ondernemers zijn betrokken geweest via de winkelautomatiseringscommissie. Uiteindelijk heeft de proof of concept de doorslag gegeven. ASPOS is een complete en bewezen oplossing, 100% online en realtime. Alle data en transacties worden centraal gestuurd, waardoor onze klanten een echte omnichannel ervaring zullen hebben.

In juni zijn alle Hubo en Multimate ondernemers persoonlijk geïnformeerd over de nieuwe winkelautomatisering tijdens de regiobijeenkomsten. Nog voor de zomervakantie wordt gestart met de het projectwerkzaamheden. Het streven is dat alle vestigingen medio 2017 over zullen zijn naar de nieuwe automatisering.

Montfoort, juni 2016

Foto v.l.n.r. Jack Zwager, Marco Oostindiër, Robert Valk, Gertjo Janssen en Stefan van der Meer

Terug naar overzicht