Decorette kiest voor Valk

Decorette kiest voor Valk

Woonwinkelketen Decorette gaat voor haar winkelautomatisering overstappen naar het omnichannel retail platform ASPOS van Valk Solutions. Hiertoe is een overeenkomst getekend voor de levering en service van software, hardware en diensten. Speciaal voor Decorette zal een werkordermodule ontwikkeld worden, zodat interieur opdrachten op maat uitgevoerd kunnen worden.

Decorette is een formule binnen Euretco en telt circa 45 aangesloten franchise ondernemers in het hele land. Het assortiment bestaat uit behang, zonwering, verf, verlichting, gordijnen, vloeren en woon accessoires. Onder het motto ‘Voel je thuis’ biedt Decorette inspiratie met styling tips voor elk budget.

Eerder dit jaar heeft Valk Solutions ASPOS uitgerold bij Hubo en Multimate bouwmarkten, de formules binnen DGN en tevens onderdeel van Euretco. In 6 maanden tijd werden 154 bouwmarkten overgezet compleet met conversie en opleiding. De overstap werd afgerond met een gemiddeld rapportcijfer voor de tevredenheid van de ondernemers van een 8.

De planning wordt in overleg opgesteld. Streven is dat alle winkels voor 1 april 2018 over zijn naar het nieuwe systeem.

Montfoort, oktober 2017

Terug naar overzicht