Convenience Concept brengt geluk

Convenience Concept brengt geluk

Op zoek naar geluk? Dan bent u bij CIGO de Posthoorn in Amstelveen aan het juiste adres. Met de verkoop van kansspelen, zoals Staatsloterij en Toto, behoort deze winkel tot de absolute top van Nederland. Om het specialisme van zijn winkel extra aandacht te kunnen geven heeft Hans Poll zijn winkel aangesloten bij de Kansspelclub, één van de specialistische clubs van Convenience Concept. In de Kansspelclub verzamelen de echte kansspelspecialisten zich. Zij ontvangen extra ondersteuning, aangaande hun passie, op verschillende vlakken.

In mei 2019 is CIGO de Posthoorn een complete metamorfose ondergaan. Voor zowel Convenience Concept en partner de Nederlandse Loterij geldt deze winkel als heuse flagshipstore. In deze unieke nieuwe omgeving kunt u live sportwedstrijden volgen en in de spelershoek inzetten op uw geluk. Er is een koffiehoek waar u samen met anderen kunt vaststellen wie de uitslag juist heeft, wedstrijden kunt analyseren of gewoon even rustig de aankomende wedstrijden kunt doornemen.

Gerrit van Oosten, General Manager bij Convenience Concept (met formules als CIGO, Compaenen en Smaakgilde Compleet) vertelt: “Deze nieuwe aanpak, waarbij specialisme centraal wordt gesteld, past helemaal in de strategie van Convenience Concept. Onze formules ontpoppen zich steeds meer als eigentijdse formules voor gepassioneerde ondernemers in de convenience branche die echt het verschil maken in hun vakgebied.

Wij van Valk Solutions wensen ondernemers Hans en Hanny Poll, eigenaren van CIGO de Posthoorn, en alle andere Convenience Concept ondernemers goede zaken en veel geluk toe!

 

Montfoort, juni 2019

 

 

Terug naar overzicht