Convenant productdata NSO

Convenant productdata NSO

Op zondag 8 april 2018 heeft de jaarlijkse NSO voorjaarsbeurs weer plaatsgevonden in de Expo in Houten. De NSO voorjaarsbeurs is de vakbeurs voor ondernemers met een tabak – gemak winkel en hun organisaties en toeleveranciers. Ruim 40 exposanten toonden op de beursvloer hun assortimenten, beursacties en nieuwste ontwikkelingen. Ook was er volop ruimte om te netwerken en van gedachten te wisselen over de toekomst.

De convenience branche kenmerkt zich door goede onderlinge relaties en samenwerking. Dat is dit jaar extra onderstreept door ondertekening van een convenant tijdens de NSO voorjaarsbeurs. Het convenant betreft het verzamelen en beheren van (product)data met als deelnemers NSO, Primera, RDC, Convenience Concept, Tabac & Gifts, Lekkerland, Foox en Valk Solutions. Doelstelling van het convenant is om de kwaliteit, uniformiteit en volledigheid van de product data te verbeteren binnen de grenzen van de mededingingsregelgeving.

Valk Solutions was traditiegetrouw weer met een stand op de beursvloer aanwezig. Doelstelling was ontmoeten van en bijpraten met ondernemers. Speciaal thema was dit jaar ‘Haal meer uit je kassa’. De kassa kan veel meer voor ondernemers doen dan alleen efficiënt afrekenen. Het is ook een bron van management informatie om de winkel te sturen en het rendement te verbeteren. Ondernemers konden hun beste tips delen met andere ondernemers in de ‘ondernemersboom’.

Montfoort, april 2018

Terug naar overzicht