Cloud kassa voor zelfstandigen

Cloud kassa voor zelfstandigen

ASPOS, het omnichannel retail platform van Valk Solutions, is nu ook geschikt gemaakt voor zelfstandig ondernemers. Sinds deze maand levert Valk Solutions een cloud kassa aan winkeliers. Deze cloud kassa voorziet in alle functies die van een modern kassa systeem verwacht mogen worden, alles in de browser via internet. Het betreft een aanbiedingsvorm van ASPOS waarbij alle centrale hoofdkantoor functies zijn dichtgezet.

Bakkerij van Dommelen in Montfoort is de eerste gebruiker van deze nieuwe aanbiedingsvorm. De software wordt geleverd op een all-in-one tablet POS waarin behalve de PC en het kassascherm ook het klantscherm, de scanner en de bonprinter in één device geïntegreerd zijn. Dat ziet er mooi uit en scheelt ruimte op de balie. Een leuke bijkomstigheid is dat bakkerij van Dommelen sinds jaar en dag huisleverancier van brood en banket is bij Valk Solutions.

Robert Valk, oprichter van Valk Solutions: “Naast alle grote winkelketens zijn er gelukkig nog steeds heel veel zelfstandige winkeliers en speciaalzaken in ons land. Deze ondernemers werken vaak nog met een groepenkassa waardoor ze onvoldoende overzicht en controle hebben op hun bedrijfsvoering. Dan is onze cloud kassa een uitkomst.”

De cloud kassa is ook voor andere zelfstandig ondernemers beschikbaar. Nieuwsgierig? Mail ons op sales@valksolutions.nl of bel ons op 0348 431490 en vraag naar Danique voor meer informatie.

Montfoort, oktober 2017

Terug naar overzicht