Claudia Sträter live

Claudia Sträter live

In januari is Claudia Sträter als nieuwe klant live gegaan met ProFashionAll. Het projectteam is in mei gestart en na de opleiding en acceptatiefase heeft Claudia Sträter ProFashionAll in productie genomen. Naast de retail locaties zijn ook de centrale distributie centra en het online magazijn bij Ingram ingericht. Claudia Sträter werkt met de nieuwe productie en wholesale modules van ProFashionAll.

In samenwerking met het team van Claudia Sträter hebben we tientallen interfaces gerealiseerd, waaronder een financiële koppeling met SAP, en een webportaal interface met EeZeeBee. Het team heeft alle relevante data uit Navision overgezet naar ProFashionAll, zodat gebruikers naadloos door konden werken in het nieuwe systeem.

Peter van der Tol, senior business consultant: “Het project om met ProFashionAll in alle functionaliteit van Claudia Sträter te voorzien bleek toch wel een grotere uitdaging dan eerder gedacht. Met alle complexe verkoopkanalen toch de voorraad op een efficiënte en flexibele manier op de juiste plek hebben liggen om vervolgens goed en snel de verkopen te kunnen afhandelen. Dát is de kracht van ProFashionAll en daarmee is Claudia Sträter nu ook klaar voor de toekomst!

Valk Solutions wenst de organisatie van Claudia Sträter en al haar winkels veel plezier en efficiëntie met ProFashionAll.

Montfoort, februari 2020

Terug naar overzicht