Webshop Bouwmaat vernieuwd

Webshop Bouwmaat vernieuwd

De nieuwe webshop van Bouwmaat is klaar! Sinds begin maart kunnen klanten en geïnteresseerden terecht op www.bouwmaat.nl. Bijzonder aan de nieuwe webshop is dat deze 100% geïntegreerd is met de Bouwmaat-vestigingen.

De merkbelofte ‘Alles voor slimmer bouwen’ is prachtig doorvertaald in het grootste online assortiment voor bouwmaterialen. De extra grote foto’s, slimme zoekfilters en handige demonstratie video’s zijn ook uitstekend bruikbaar op de smartphone. De nieuwe Bouwmaat webshop is helemaal ingericht op zoeken, vinden en kopen voor vakmannen. Prijzen kunnen in- en exclusief BTW getoond worden. In Mijn Bouwmaat staan bestellingen en facturen helder op een rij. Geregistreerde vakmannen kunnen met een pincode op krediet kopen in de Bouwmaat webshop.

De nieuwe webshop past in de omnichannel strategie van Bouwmaat. De klant staat centraal ongeacht in welk kanaal hij zijn aankopen doet. De webshop draagt bij aan één klantbeeld voor Bouwmaat. Er ontstaat inzicht in alle aankopen in de vestigingen en de webshop, zodat Bouwmaat haar customer lifecycle management kan optimaliseren.

De Bouwmaat WOW feestweek van 13 tot en met 19 maart was meteen een mooie vuurproef met extra veel bezoekers. De webshop is ontwikkeld door Valk Solutions in samenwerking met First Focus en met gebruikmaking van de ASPOS connector. De connector verzorgt realtime de communicatie met de centrale database in ASPOS waar alle artikelgegevens, klantgegevens, voorraden, prijzen en klantgegevens beschikbaar zijn voor de vestigingen en de webshop.

Het webteam van Valk Solutions feliciteert Bouwmaat met de nieuwe webshop.
Lees hier meer over ASPOS Webshop

Montfoort, 20 maart 2017

Terug naar overzicht