Bloemen voor trouwe klanten

Bloemen voor trouwe klanten

Deze week zijn meer dan honderd bossen bloemen de deur uit gegaan. Waarom zult u denken? Als Valk Solutions bedanken we zo de trouwe klanten die al tien jaar lang producten en diensten bij ons afnemen.

Elk jaar weer zijn we er trots op dat we een grote groep trouwe klanten mogen feliciteren met de tienjarige samenwerking. In de wereld van de retail volgen ontwikkelingen elkaar snel op, het is dan ook een uitdaging dat onze klanten elke dag weer het gevoel hebben voorbereid te zijn op de toekomst. We waarderen de langdurige relaties met onze klanten enorm. Zij kennen als geen ander onze producten en diensten en hebben ons in de loop der tijd waardevolle feedback gegeven!

Een deel van de jubilerende klanten hebben we persoonlijk bezocht. En dat leverde mooie en interessante verhalen op hoe het hen al die jaren is vergaan. We zijn onder de indruk van al dit ondernemerschap. Hier zullen we volgende week een impressie van geven op ons LinkedIn-kanaal. Houd onze pagina dus in de gaten!

Beste klanten van Valk Solutions, korter of langer dan 10 jaar, dank u wel voor het vertrouwen. We hopen u ook nog eens in de bloemen te kunnen zetten!

Montfoort, november 2018

Terug naar overzicht