Bij Douglas betalen met FreeBees

Bij Douglas betalen met FreeBees

Douglas breidt haar betalingsmogelijkheden uit. Klanten van Douglas kunnen nu ook met FreeBees betalen. Dit wordt ondersteund door het ASPOS kassasysteem van Valk Solutions. FreeBees is het populaire spaarsysteem van BP. Met FreeBees sparen consumenten bij elk tankbeurt voor leuke cadeaus, uitjes of kortingen. Vanaf nu gelden FreeBees ook als betaalmiddel voor beautyproducten bij Douglas franchise winkels.

Het verzilveren van FreeBees bij Douglas werkt eigenlijk net als een giftcard. Bij het afronden van een transactie scant de Douglas medewerker de FreeBees pas aan de kassa en wordt het spaarbedrag digitaal afgewaardeerd. Het FreeBees spaarprogramma is heel flexibel: Het kent geen drempel, zodat spaarders hun FreeBees altijd kunnen inwisselen – of het er nu twee of 100 zijn – en al dan niet met bijbetaling.

Douglas verwacht met FreeBees nog meer bezoekers te verwelkomen. Valk Solutions heeft in opdracht van Douglas de kassakoppeling met FreeBees gerealiseerd voor haar Franchisers. We wensen Douglas goede verkopen toe!

Montfoort, november 2018

Terug naar overzicht