Van Beek Art Supplies kiest voor Valk

Van Beek Art Supplies kiest voor Valk

Van Beek Art Supplies, een bekende naam in kunstenaarskringen, stapt in op het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. Na een grondige oriëntatie kwam het aanbod uit Montfoort als beste uit de bus.

Maar liefst sinds 1895 verzorgt Van Beek Art Supplies kunstenaarsbenodigdheden tegen groothandelsprijzen. Met veel liefde voor het vak en vakbekwaam advies levert van Beek 15.000 artikelen uit voorraad. In de winkels worden cursussen en workshops aangeboden en adviseert vakbekwaam personeel over de juiste materialen.

Jeroen Gresnigt, accountmanager van Valk Solutions: “Directeur Eric Nip is niet over één nacht ijs gegaan. Zijn team heeft zich door ons uitvoerig laten informeren over de mogelijkheden en functionaliteiten in ASPOS. Conclusie was dat hun wensen en eisen meer dan ondersteund worden door onze oplossing.”

Komende maanden gaan de beide teams aan de slag om de implementatie voor te bereiden. ASPOS zal ingericht worden conform de processen van Van Beek Art Supplies, zodat de onderneming optimaal profijt gaat hebben van het nieuwe systeem.

Montfoort, oktober 2017

Terug naar overzicht