Avonturia gaat voor ASPOS

Avonturia gaat voor ASPOS

Avonturia de Vogelkelder, de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, is overgestapt naar ASPOS. Deze immense winkel van maar liefst 8000 vierkante meter is uniek in zijn soort met een inpandige dierentuin en brasserie. Dit échte familiebedrijf nam ‘beleving’ al serieus voordat het een begrip werd in retail.

Avonturia de Vogelkelder is al heel wat jaren een tevreden klant bij Valk Solutions. De winkel exploiteert een gigantisch assortiment van 15.000 artikelen en organiseert ook kinderfeestjes en speurtochten. Voorheen maakten ondernemer Jimmy Huybers en zijn team gebruik van het ProPOSS kassa systeem van Valk Solutions. Door de enorme groei van de onderneming ontstond er vraag naar meer mogelijkheden, ook online. Omnichannel retail platform ASPOS bleek daarop het passende antwoord.

Met 8 kassa systemen en tal van backoffice systemen weet deze winkel met gemak haar duizenden klanten per dag te bedienen. Ook de integratie van winkel en webshop is een mooie stap vooruit. Wij wensen familie Huybers en hun team veel succes en verkopen toe.

Montfoort, juni 2019

Terug naar overzicht