ASPOS Mobiele Kassa

  • Overal in én buiten de winkel je klanten helpen
  • Beschikbaar voor Apple & Android
  • Alle functies die je nodig hebt inbegrepen
  • Koppelen naar een mobiele PIN en bonprinter
Alle belangrijke kassa functies inbegrepen

Hebben?

Vraag 'm direct aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Maak kennis met...

Maak kennis met...

Met de ASPOS Mobiele Kassa kun je overal in én buiten de winkel klanten helpen. Klanten hoeven niet meer langs de balie voor hun aankoop. Gewoon meteen na het verkoopgesprek afrekenen bij het schap, bij de paskamers of aan de koffietafel. Dat is wel zo persoonlijk. En je bent flexibel tijdens piekdrukte. Ook buiten de winkel werkt de mobiele kassa, bij thuisbezorgen, of op een markt. Kortom, de mobiele kassa brengt gemak, flexibiliteit en ultieme service voor je klanten.

Direct contact? Bel 0348 - 431 490
ASPOS Mobiele Kassa
Wat kan de mobiele kassa?

Wat kan de mobiele kassa?

De ASPOS Mobiele Kassa is een internet app waarmee je in elke hoek van de winkel klanten helpt en direct afrekent. Je gebruikt de mobiele kassa bijvoorbeeld als het druk is in de winkel. Of je geeft een klant extra service door de transactie meteen bij het schap af te ronden. De mobiele kassa werkt ook buiten de winkel. Je kunt er mee op een beurs of markt gaan staan, of bij klanten aan huis afrekenen bij thuisbezorgen. 

De ASPOS Mobiele Kassa is een internet app waarmee je in elke hoek van de winkel klanten helpt en direct afrekent. Je gebruikt de mobiele kassa bijvoorbeeld als het druk is in de winkel. Of je geeft een klant extra service door de transactie meteen bij het schap af te ronden. De mobiele kassa werkt ook buiten de winkel. Je kunt er mee op een beurs of markt gaan staan, of bij klanten aan huis afrekenen bij thuisbezorgen. De mobiele kassa is extra veilig met alleen digitale betaalsoorten. Dus geen contant geld op de winkelvloer en geen fouten met wisselgeld. De werking is ultra-eenvoudig, iedereen kan zonder opleiding afrekenen met de mobiele kassa.

Lees meer
Alle functionaliteiten

De mobiele kassa draait realtime en transparant op jouw eigen ASPOS cloud platform, net als de ‘vaste’ kassa en de andere ASPOS applicaties. Alle veelgebruikte kassa functies zijn beschikbaar in de mobiele kassa. Betalen werkt via Adyen, naar keuze met of zonder mobiele pin terminal. De kassabon kun je printen of mailen. Je kunt ook een bon overnemen op de vaste kassa als je klant toch contant wil betalen. Ook kun je terugvallen op de vaste kassa om offline af te rekenen bij een internetstoring. Je gebruikt het handheld device van jouw keuze, een PDA, tablet of smartphone. De mobiele kassa is compatibel met zowel iOS als Android.

De mobiele kassa is een add-on op de ‘vaste’ ASPOS Kassa. Je hebt dus een of meer vaste kassa’s per winkel nodig om gebruik te kunnen maken van de mobiele kassa. Plus een abonnement op Adyen en een PDA, tablet of smartphone. Voor intensief gebruik adviseren we een PDA van Zebra of Honeywell met een professionele, ingebouwde scanner. Op een tablet of smartphone ‘scan’ je met de camera. Je installeert de mobiele kassa eenvoudig door deze te downloaden en vervolgens per device eenmalig aan te melden via wifi in de winkel. Dit is nodig voor de beveiliging. Daarna kun je de mobiele kassa ook buiten de winkel gebruiken.

De mobiele kassa applicatie wordt op basis van SAAS aangeboden. Inbegrepen in het abonnement zijn de software licentie plus software onderhoud, support en hosting. Het tarief is hetzelfde als elke tweede en volgende ‘vaste’ ASPOS Kassa op je prijslijst.

De mobiele kassa kan makkelijk gekoppeld worden met een mobiele pin van Adyen. In de mobiele kassa kies je voor betaalsoort pin en het betaalverzoek verschijnt direct op het Adyen pin apparaat. Vraag naar kosten en voorwaarden.

De mobiele kassa applicatie is compleet met alle functies die je nodig hebt:

Barcode scannen met PDA of camera op smartphone

Meer barcodes per artikel, ook omverpakkingen

Actieprijzen, acties en folders

Prijs per barcode

Afwijkende prijzen per klant

Afwijkende prijzen per winkel

Last minute pricing, alle prijzen zijn realtime per winkel

Product zoeken

Voorraad van alle winkels bekijken

PLU knoppen met plaatjes voor producten zonder barcode

Producten met variabele prijs

Korting geven met percentage of bedrag

Klant zoeken, op naam verkopen

Klant historie over alle verkoopkanalen, winkels en online

Spaarpunten

Bon overnemen van of naar vaste kassa, wachtstand

Cadeaukaarten verkopen via Intersolve of TCS

Online betalen met Ideal, Afterpay, et cetera

Mobiel pinnen via Adyen

Betalen met giftcards via Intersolve, TCS of Fashioncheque

Kassabon mailen

Kassabon printen op wifi bonprinter of mobiele miniprinter

Kopie bon

Retouren van alle winkels en weborders

Retouren via barcode op kassabon

Retour pinnen

Inloggen en rechten per gebruiker

Logging per gebruiker

Kasopmaak samen met andere (vaste) kassa’s

Dashboard met dagcijfers

Meer weten?

“Ik vertel je met plezier over alle mogelijkheden!”
Danique Bank - Accountmanager

Afspraak maken

— UITGELICHT

Kom meer te weten over omnichannel cloud platform

Kom meer te weten over omnichannel cloud platform
Lees meer

"Met de mobiele kassa heb je overal realtime toegang tot je ASPOS omnichannel platform!"

Stefan van der Meer - Productowner, Valk Solutions