ASPOS met nieuwe features

ASPOS met nieuwe features

De allernieuwste versie van ons omnichannel cloud platform ASPOS is uit. Met verrassende nieuwe features en nog meer gebruiksgemak!

Zelf vinden we de vernieuwde user interface van de backoffice applicatie de belangrijkste verbetering. Dankzij een snelmenu kunnen gebruikers nu razensnel navigeren naar alle modules in ASPOS, van bestellen tot artikelbeheer, en van klanten naar acties. De meest gebruikte modules zijn in de nieuwe versie bovenaan weergegeven, zodat gebruikers nog gemakkelijker kunnen werken.

We hopen dat onze klanten de video tutorials zullen waarderen met per module in beeld en geluid de antwoorden op veelgestelde vragen. Helemaal van deze tijd denken we om langdradige handleidingen te vervangen door kort en krachtig beeld en geluid. Nieuw zijn ook de opties voor mobiel betalen met Payconiq of OK. En de elektronische schaplabels van Solum met digitale inkt waardoor de levensduur aanzienlijk verbetert.

Al met al een nieuwe versie om trots op te zijn. Oh ja, het verouderde Windows XP is nu definitief uitgefaseerd, werkt echt niet meer met ASPOS. We hebben het zo lang mogelijk gerekt voor onze klanten tot de allerlaatste XP machine was uitgefaseerd. Ook hebben we de activatie procedure vereenvoudigd, de nieuwe versie hoeft niet meer bevestigd te worden, activeert helemaal automatisch.

Onze meeste klanten hebben de nieuwe versie al gretig in gebruik genomen. We hadden wel wat belletjes verwacht, maar het bleef oorverdovend stil op onze Klantenservice. Des te beter, de nieuwe versie wijst zichzelf. Met dank aan al onze klanten die input hebben geleverd voor deze nieuwe versie.

Montfoort, juni 2019

Terug naar overzicht