AniWeb compleet vernieuwd

AniWeb compleet vernieuwd

De B2B webshop van AniDis, de succesvolle groothandel in de branche van dierenspeciaalzaken, tuincentra en doe het zelf, is compleet vernieuwd. Visueel ziet AniWeb er uitnodigend uit en de webshop is opnieuw opgebouwd met verbeterde zoekfuncties en leuke nieuwe features, zoals de exclusieve dagaanbieding voor trouwe klanten.

AniWeb is een business to business bestelportaal voor dierenspeciaalzaken die bij AniDis inkopen. Om het bestelproces gemakkelijk te maken ontsluit AniDis haar complete assortiment van 12.000 artikelen online. Winkeliers loggen in de browser in met hun pincode waarbij direct de juiste prijsafspraken gehanteerd worden.

De vernieuwde webshop draait op het ASPOS omnichannel platform van Valk Solutions. Favoriete artikelen kunnen gemakkelijk en snel gevonden worden. Nieuwe artikelen en prijswijzigingen worden direct getoond. Het beheer van de webshop wordt verzorgd door AniDis in de ASPOS backoffice.

Joshua Makkinje, projectmanager van Valk Solutions: “We kennen AniDis al vele jaren als vooruitstrevende speler in de branche van dierenspeciaalzaken. De nieuwe webshop is weer een mooie stap voorwaarts. Ons webteam onder leiding van Martijn Roos heeft fijn samengewerkt met Mark Scholten als opdrachtgever. We wensen AniDis extra goede zaken toe met de nieuwe webshop.

Montfoort, september 2019

 

Terug naar overzicht